Recomandare TV high-end

  • -

Recomandare TV high-end

Category : Fără categorie

În comparație cu cumpărarea unui telefon sau computer, televizorul nu îl înlocuiți prea des. Dar când o faceți în sfârșit, totul poate părea confuz. Jargonul – HDR, HDMI 2.1, 4K, 8K, OLED, QLED, 120Hz, Ultra HD, LED inteligent și așa mai departe – este copleșitor, în special pentru cineva care nu a cumpărat un televizor în ultimii cinci sau zece ani. .

Am văzut multe televizoare încă de pe vremea plasmei și ne concentram pe un singur aspect: calitatea imaginii pentru bani.

Seria LG OLED B9P

Televizoarele OLED sunt regii cand vine vorba de calitatea imaginii, dar din pacate nu sunt ieftine. Ecranele OLED folosesc tehnologia diodelor cu emisie de lumină organică pentru a oferi un raport de contrast, unghiuri de vizualizare și o gamă largă de culori pe care niciun televizor LCD (sau TV QLED) nu le atinge. Toate modelele OLED din 2019 ale LG includ cea mai recentă versiune a standardului HDMI: 2.1. Asta înseamnă că porturile lor HDMI pot gestiona 4K la 120 fps, precum și două accesorii pentru jucători: rata de actualizare variabilă și modul automat de latență scăzută (denumit modul de joc auto).

Fiind cel mai “ieftin” televizor OLED, B9 este in general preferatul nostru pentru cumpărătorii de înaltă calitate. Este doar cu puțin sub C9 în ceea ce privește calitatea imaginii, dar diferențele sunt minuscule – și, din moment ce este cu un pret mai mic decât C9, este o valoare mai bună. Credem ca are cel mai bun raport calitate/pret dintre televizoarele high-end.


Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget
Call Now Button