Reparatii Televizoare Sector 2 la domiciliu

Facebooktwitter

Reparatii televizoare sector 2 la domiciliu in Bucuresti si Ilfov

Reparatii televizoare sector 2 la domiciliu cu personal cu vasta experienta in domeniul reparatiilor de televizoare.

Consultanta depanare televizoare: gratis

Deplasare pentru reparatii televizoare Sector 2 la domiciliu:  GRATUIT

Deplasare la domiciliul clientului din sector 2:  GRATUIT

Constatare: gratuit

Toate televizoarele reparate de noi sunt verificate cu atenție, testate temeinic și supuse unor verificări riguroase de control al funcționării.
De aceea firma noastra ofera garanție pentru orice tip de reparații.

Nu e cazul sa va mai stresati. Alungati stresul si lasati-ne pe noi sa intervenim.  Suntem operativi, amabili, experimentati si pasionati de ceea ce facem. Avem parteneriate puternice cu furnizorii (producatori de echipamente sau piese), dar si cu alte centre de service, totul cu scopul de a oferi timpi de raspuns cat mai scurti si o experienta placuta pentru clientii nostri. Obiectivul nostru este sa oferim cele mai bune servicii pe termen lung. Folosim intotdeauna piese de schimb noi. Suntem certificati de organisme independente de testare a calitatii serviciilor ca fiind firma de incredere incepand cu 2016 si pana in prezent. Diplomele pot fi vazute la sediu nostru dar si pe siteul Firma de Incredere.

Reparatii televizoare sector 2

Reparam orice marca de televizor: Eurocolor, Nei, Grundig, Goldstar, Schneider, Sharp, JVC, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Kruger & Matz, Saba, Sanyo, Star-Light, Thomson, Megavision, Eurosky, Tesla, Toshiba,  Eurotech, Cinex, Hiunday, Horizon, Provision, Eurovision, Vestel si altele, precum si orice modele  de tv lcd, led , SMART, 3D, 4K, curbate, QLED, OLED.

Pentru televizoare mai vechi de 10 ani, televizorul va fi adus la service-ul nostru situat in Strada Moinesti nr.7, bloc. 134 A, sc. A, apartament. 1, sector 6, cartier Militari Bucuresti.

Nu ezitati sa ne sunati la urmatoarele numere de telefon: 0720.667.800; 0745.410.179; 0765.461.357.

Orar de functionare: Luni-Vineri 10:00 – 19:00

Email: reparatielectronice@yahoo.com

youtube
Facebooktwitter

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget
Call Now Button