Reparatii televizoare Samsung

Facebooktwitter
reparatii TV Samsung

Ne face plăcere să vă oferim serviciul de reparatii televizoare Samsung. Dacă sunteți din Bucuresti, echipa noastra se deplasează gratuit la domiciliul dumneavoastră. Suntem un service TV Samsung cu experiență si nu solicităm bani pentru constatarea defecțiunii. Garanția pe care o oferim variază între 6 și 12 luni.

Reparatii TV Samsung

De 14 ani Samsung este liderul mondial al producatorilor de televizoare. In tot acest timp Samsung a ridicat continuu stacheta in ceea ce priveste designul, precizia culorilor si calitatea imaginii.

Reparatii Televizoare Samsung la aceeasi calitate

Din 2006 Samsung inoveaza continuu, iar noi pastram calitatea serviciilor nealterata: in 2006 a lansat LCD-ul cu designul special Bordeaux, in 2008 -Crystal Rose LCD TV (tehnologia cu dubla injectie), 2009 – primul edge-lit LED TV, 2010 – Full HD 3D LED TV.

Din 2010 Samsung a marcat inceputul unei noi ere cu primul Smart TV, in 2013 – cel mai mare UHD TV 110″, in 2013- primul OLED TV, 2014- primul TV UHD curbat si primul televizor pliabil, 2016- primul TV SUHD si in prezent QLED TV.

Competenta in Reparatii Televizoare Samsung

Fie că este vorba de un televizor inteligent, LCD, ecran concav sau alte unități HD, Samsung este în fruntea tehnologiei audio/video. Nimic nu scapă acestui gigant de electrocasnice coreean, mai ales în ceea ce privește echipamentele audio/video. Aceste aparate pot fi reparate numai prin aplicarea abilităților, cunoștințelor și competenței de cea mai înaltă calitate.

Am ramas conectati la noutatile brandului, furnizand in mod continuu si cu recunoasterea calitatii serviciile de Reparatii TV Samsung. Suntem la curent cu ultimele tehnologii si reparam o gama diversificata de televizoare: LED, LCD, 3D, 4K, ULTRA HD, SMART, curbate, QLED, OLED.

Televizorul tau Samsung nu se mai aprinde?

Televizorul tau nu mai porneste? Sau porneste, are sunet, dar nu are imagine? Apar dungi verticale pe ecran? Nu mai poti folosi telecomanda? Se pierde culoarea, se intuneca imaginea? Televizorul nu porneste de la prima incercare? Daca da, nu ezitati sa ne contactati! Puteti incerca insa si cateva instrumente de autodiagnosticare pe care un televizor Samsung le are incorporate.

Date de contact pentru Reparatii TV Samsung

Telefon Service TV Samsung: 0720.667.800, 0745.410.179, 0765.461.357.

Adresa Service TV Samsung: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, cartier Militari, sector 6, Bucuresti.

Mail: reparatielectronice@yahoo.com

Orar de functionare: Luni-Vineri 10:00 – 19:00.

Ne deplasam in toate sectoarele!

Recomandari pentru televizoare Samsung

youtube
Facebooktwitter

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget
Call Now Button