Reparatii televizoare Samsung

Facebooktwitter

Ne face plăcere să vă oferim serviciul de reparatii televizoare Samsung. Dacă sunteți din Bucuresti, echipa noastra se deplasează gratuit la domiciliul dumneavoastră. Suntem un service cu experiență si nu solicităm bani pentru constatarea defecțiunii. Garanția pe care o oferim variază între 6 și 12 luni.

reparatii TV Samsung

Recomandări reparatii televizoare Samsung

Ce puteți face în cazul unui televizor Samsung care nu se aprinde?

Depanarea unui televizor care nu se aprinde poate fi un pic dificilă. În unele situații, TV-ul poate fi activat, dar nu vă arată decat un ecran negru. Cheia este sa verificati lumina de așteptare, acea lumină micuta de la marginea televizorului. În mod normal, lumina de veghe este aprinsă când televizorul este oprit (indicând că televizorul este în așteptare), iar lumina de așteptare este stinsă când televizorul este în uz (sau nu are curent).

Televizorul nu se va aprinde și lumina de așteptare este aprinsă

Este normal ca lumina de standby să fie aprinsă atunci când televizorul este oprit (atât timp cât este conectat și primește putere). Însă, dacă televizorul nu se va mai aprinde când încercați, trebuie luată în calcul și telecomanda.

În primul rând, încercați să porniți televizorul fără telecomandă. (Locația butonului de alimentare variază în funcție de modelul televizorului dvs.. Dacă nu sunteți sigur unde se află, consultați manualul dvs. de utilizare

Dacă televizorul pornește în acest mod, dar nu cu telecomanda, depanați telecomanda.
Dacă televizorul dvs. Samsung nu se va mai aprinde, solicitati serviciile noastre de reparatii televizoare Samsung.

reparatii televizoare Samsung

Televizorul nu se aprinde și lumina de veghe este stinsă

Când lumina de standby este stinsă, televizorul fie nu are curent, fie este pornit, iar ecranul este doar negru.Fără a utiliza telecomanda, apăsați orice buton de pe televizor, cu excepția Power. Dacă apare ceva pe ecran când interacționati cu comenzile, acest lucru confirmă că televizorul este pornit. Puteți continua depanarea folosindu-va de ghidul TV-ului. Dacă controalele televizorului fac să apară ceva pe ecran, dar telecomanda nu, atunci asigurați-vă că depanați și telecomanda.

Deconectați televizorul timp de 30 de secunde, apoi conectați-l la o priză de lucru. Următorul lucru pe care vrem să îl excludem este o problemă de putere. Lăsați televizorul deconectat timp de 30 de secunde și, atunci când îl conectați din nou, conectați-l direct la o priză pe care o știți că funcționează (puteți testa priza cu un alt dispozitiv, precum o lampă). Dacă indicatorul de veghe se aprinde (și nu clipește sau clipește), televizorul dvs. primește putere și probabil se va aprinde acum bine. Aceasta înseamnă că există o problemă cu priza originală sau cu protectorul de supratensiune dacă utilizați unul. Dacă încă nu se aprinde, chiar dacă lumina de veghe este pornită, continuați depanarea din secțiunea pentru cazul de mai sus “televizorul nu se aprinde, iar lumina de așteptare este aprinsă”. Dacă lumina de standby se aprinde, dar clipește, sau dacă lumina de veghe încă nu se aprinde, solicitati serviciile noastre.

Televizorul nu se va aprinde și lumina de așteptare clipește

Dacă utilizați protectie la supratensiune, asigurați-vă că functioneaza corect. Protecțiile de supratensiune se pot uza în cele din urmă și nu mai pot furniza tensiunea necesară televizorului.

Daca protecția la supratensiune este ok, atunci pâlpâirea este un semn că ceva nu este în regulă cu televizorul dvs., așa că vă stăm la dispoziție cu ajutorul nostru.

Nu ezitați să apelați la noi pentru serviciul de Reparatii TV Samsung!

Telefon: 0720.667.800, 0745.410.179, 0765.461.357.

Adresa: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, cartier Militari, sector 6, Bucuresti.

Mail: reparatielectronice@yahoo.com

Orar de functionare: Luni-Vineri 10:00 – 19:00.

Mai apar situatii ce pot fi rezolvate chiar de către dumneavoastră acasă fara ajutorul unor specialisti. Urmăriți câteva Recomandări pentru televizoare Samsung.

youtube
Facebooktwitter

Call Now Button