Reparatii tv sector 2

Facebooktwitter

Reparatii tv sector 2

Reparatii tv sector 2 la domiciliu sau in service autorizat, personal cu vasta experienta in domeniul reparatiilor de televizoare.

Consultanta depanare televizoare: gratis

Deplasare pentru reparatii tv Sector 2 : gratuita

Pentru deplasarile in afara Bucurestiului costul va fi comunicat telefonic sau prin e-mail.

Constatare: gratuit

Garantie pentru reparatiile tv facute de service-ul nostru: 6-12 luni in functie de vechimea aparatului.

Reparatii TV sector 2

Reparam orice model de televizor: Eurocolor, Nei, Grundig, Goldstar, Horizon, Orion, Schneider, Sharp, JVC, Arctic, Akay, Bluesky, Blaupunkt,  Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Star-Light, Tesla, Thomson, Toshiba, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Utok, Vestel, Wellington, dar si alte marci sau orice tip de televizoare lcd sau led (inclusiv no-name).

Reparam o gama extinsa de televizoare: LED, LCD, 3D, 4K, ULTRA HD, SMART, curbate, QLED, OLED. Ne mentinem la curent cu cele mai noi tendinte si tehnologii incorporate in acest domeniu: OLED, QLED, NanoCell, AI ThinQ®, procesoarele inteligente α9 si α7 Gen 2, Dolby Vision™,Dolby Atmos®,  WiSA-enabled, 4K, 8K si altele. 

Am ales furnizori de componente de buna calitate si avem acces la documentatie tehnica diversificata. Detinem echipamente moderne si am realizat parteneriate cu alte centre de service, totul in scopul de a oferi clientilor nostri o experienta cat mai placuta. Stim cat de importante si indispensabile sunt televizoarele in casele dvs si facem tot ceea ce putem pentru timpi de rezolvare ai defectiunilor cat mai mici. Obiectivul nostru este de a construi relatii pe termen lung.  

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem certificati de o companie independenta de testare a calitatii serviciilor ca fiind firma de incredere, incepand cu 2016 si pana in prezent. 

Reparati televizorul la: 0720.667.800

Laborator Bucuresti reparatii televizoare: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, sector 6, Bucuresti.

Orar de functionare  Luni-Vineri: 10-19

Bulevardul Basarabia, Bulevardul Dacia, Pantelimon, Muncii, Obor, Ferdinand, Dimitrie Pompeiu, Stefan cel Mare

youtube
Facebooktwitter

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget
Call Now Button