Reparatii TV Panasonic

Facebooktwitter


Oferim cu promptitudine serviciul de Reparatii TV Panasonic. Sunati-ne chiar acum si va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie!
Consultanta pentru depanarea TV in service-ul nostru este gratuita.
Constatarea defectiunilor este 0 lei.
Garantia pentru reparatiile tv realizate in laboratorul nostru este cuprinsa intre 6-12 luni.

Reparatii TV Panasonic

Panasonic este unul dintre cele mai bune branduri TV din lume, conducând evoluția televizoarelor de la colorare și digitalizare la panouri plate și rezoluții mai mari. Compania se concentrează pe cercetarea și dezvoltarea tehnologiilor vizuale de procesare a imaginilor pentru a oferi soluții ultra HD end-to-end. Compania și-a încorporat tehnologia și cunoștințele extinse despre producția de televizoare în procesorul Studio Color HCX2 pentru a furniza imagini HDR detaliate în zone luminoase și întunecate în cele mai recente serii de televizoare 4K OLED.

Am urmarit evolutia brandului cu pasiune, suntem o firma de incredere si cu experienta continua in Reparatii Televizoare Panasonic!
Suntem la curent cu ultimele tehnologii si reparam o gama diversificata de televizoare: LED, LCD,  3D, 4K, ULTRA HD, SMART, curbate, QLED, OLED.

Date de contact pentru Reparatii TV PANASONIC

Telefon Service TV Panasonic: 0720.667.800, 0745.410.179, 0765.461.357.

Adresa Service TV Panasonic: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, cartier Militari, sector 6, Bucuresti.

Mail: reparatielectronice@yahoo.com

Orar de functionare: Luni-Vineri 10:00 – 19:00.

Ne deplasam in toate sectoarele!

youtube
Facebooktwitter

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget
Call Now Button