Reparatii TV Panasonic

Facebooktwitter


Oferim cu promptitudine serviciul de Reparatii TV Panasonic. Sunati-ne chiar acum si va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie!
Consultanta pentru depanarea TV in service-ul nostru este gratuita.
Constatarea defectiunilor este 0 lei. Deplasarea la domiciliul dvs. din Bucuresti este gratuita.
Garantia pentru reparatiile tv realizate in laboratorul nostru este cuprinsa intre 6-12 luni.

Reparatii TV Panasonic

Panasonic este unul dintre cele mai bune branduri TV din lume. A condus evoluția televizoarelor de la colorare și digitalizare pana la panourile plate și rezoluțiile mari. Compania se concentrează pe cercetarea și dezvoltarea tehnologiilor de procesare a imaginii pentru a oferi soluții ultra HD end-to-end. Panasonic și-a încorporat cunoștințele extinse despre producția de televizoare în procesorul Studio Color HCX2. Cu acest procesor în cele mai recente serii de televizoare 4K OLED, Panasonic furnizeaza imagini HDR detaliate în zonele luminoase și întunecate .

Profesionalism in Reparatii TV PANASONIC

Am urmarit evolutia brandului cu pasiune, suntem o firma de incredere si cu experienta continua in Reparatii Televizoare Panasonic!
Suntem la curent cu ultimele tehnologii si reparam o gama diversificata de televizoare: LED, LCD,  3D, 4K, ULTRA HD, SMART, curbate, QLED, OLED.

Telefon Service TV Panasonic: 0720.667.800, 0745.410.179, 0765.461.357.

Adresa Service TV Panasonic: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, cartier Militari, sector 6, Bucuresti.

Mail: reparatielectronice@yahoo.com

Orar de functionare: Luni-Vineri 10:00 – 19:00.

Ne deplasam in toate sectoarele!

Reparatii pe tipuri de televizoare Panasonic:

youtube
Facebooktwitter

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget
Call Now Button