Reparatii tv sector 6

Facebooktwitter

Va propunem serviciul de Reparatii tv sector 6  oferindu-va posibilitatea ca noi sa preluam televizorul de la domiciliul dvs. si sa il aducem  in service.

Majoritatea televizoarelor LED intampina probleme, cum ar fi pierderea de culoare, luminozitate sau pete negre. Durata de viata a unui televizor LED poate fi undeva intre 4 si 10 ani, in functie de utilizare si intretinere, precum si alti factori, cum ar fi tipul, marca, locatia si mediul.

Reparatii TV sector 6

Televizoarele produse de companii multinationale celebre tind sa dureze mai mult, deoarece componentele hardware utilizate sunt mult mai scumpe si, astfel, mai fiabile. In general, durata de viata a unui televizor LED este de cativa ani dupa expirarea garantiei.

Potrivit producatorilor, un televizor are o durata de viata pentru utilizare continua undeva intre aproximativ 40.000 si 90.000 de ore si o utilizarea activa intre 4 – 10 ani. Desigur, acest lucru ramane teoretic.

De fapt, aceste estimari nu inseamna prea mult. Durata de viata a televizotului va evolua in functie de tipul acestuia, marca si timpul de utilizare.

Consultanta depanare: gratis

Preluarea televizoarelor din sectorul 6 se face gratuit, dar pentru deplasarile in afara Bucurestiului costul va fi comunicat telefonic sau prin e-mail.

Garantie pentru reparatiile tv facute de service-ul nostru: 6-12 luni in functie de vechimea aparatului.

Apelati la noi pentru serviciul de reparatii tv sector 6!

Reparam orice model de televizor: Eurocolor, Nei, Grundig, Goldstar, Samsung, Schneider, Sharp, JVC, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel , si  multe  alte modele de  tv lcd si led.

Reparati televizorul la: 0720.667.800              Orar  L-V: 10-19 Mail: reparatielectronice@yahoo.com

Laborator Bucuresti reparatii tv sector 6: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, Militari, sector 6, Bucuresti.

Pentru reparatii va rugam sa ne contactati la 0720.667.800

youtube
Facebooktwitter

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget
Call Now Button