Despre noi

Facebooktwitter

Suntem un centru de service ce functioneaza neintrerupt de 15 ani. Ne-am concentrat intotdeuna pe servicii prompte, diagnosticare si remediere rapida. Am costruit in timp reputatia unei firme de incredere.

Abordam o gama vasta de echipamente cu tehnicieni calificati si cu mare experienta, insa iubim cel mai mult reparatiile de televizoare Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic precum si alte marci.

Interactionam constant cu producatori si experti in cadrul unei comunitati de specialisti ce-si propune un schimb de experienta benefic pentru toate partile implicate.

Afacerea exista in actualul sediu inca din anul 2005, generand locuri de munca cu normă întreagă.

Suntem un centru de service specializat si am reparat de-a lungul timpului cu pasiune si daruire o gama larga de echipamente electronice, de la furnizori diversi, castigand aprecierea clientilor nostri.

Ne-am straduit intotdeauna sa lucram cu profesionalism si seriozitate, la preturi avantajoase, si sa oferim o garantie decenta la lucrarile pe care le realizam (6-12 luni). Ne dorim un parteneriat pe termen lung nu doar cu furnizorii si producatori, ci si cu clientii nostri.

Suna chiar acum: 0720.667.800; 0745.410.179; 0765.461.357.
Laborator Bucuresti: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, sector 6, Bucuresti.
Orar de functionare L-V: 10-19
Mail: reparatielectronice@yahoo.com

youtube
Facebooktwitter

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget
Call Now Button