Reparatii Televizoare Philips

Facebooktwitter

Oferim serviciul de Reparatii Televizoare Philips la dumneavoastra acasa sau in service autorizat. Dacă sunteți din Bucuresti, echipa noastra se deplasează gratuit la domiciliul dumneavoastră. Suntem un service TV Philips cu experiență si nu solicităm bani pentru constatarea defecțiunii. Garanția pe care o oferim variază între 6 și 12 luni.

Centru Reparatii TV Philips

Brandul TV Philips este realizat in prezent de catre unul dintre cei mai mari producatori mondiali de televizoare: TP Vision. In 2012 Philips a vandut divizia de HDTV catre TP Vision cu sediul in Olanda. De atunci, lumea Philips s-a imbogatit cu produse cu un design foarte special, a adaugat funcții îmbunătățite de Smart TV și interacțiune inteligentă, a progresat în calitatea imaginii și a creat tehnologia Ambilight. In Romania, acest brand este prezent printr-o gama foarte diversa de televizoare, de la cele foarte accesibile ca pret pana le cele foarte scumpe, care inglobeaza tehnologii de top. Chiar daca brandul a evoluat, noi ne-am concentrat in a va oferi reparatii de calitate si servicii prompte.

Profesionalism in Reparatii TV Philips

Suntem la curent cu ultimele tehnologii si reparam o gama diversificata de televizoare: LED, LCD,  3D, 4K, ULTRA HD, SMART, curbate, OLED. Am selectat furnizorii de componente si avem acces la documentatie tehnica diversificata. Detinem echipamente moderne si am realizat parteneriate cu alte centre de service.

Este bine pentru dvs. ca inainte de a apela la un profesionist sa incercati sa vedeti daca puteti remedia singuri problemele. Cateva ponturi de a efectua setari si de a rezolva probleme tehnice sunt furnizate in acest ghid de depanare. Daca problemele persista nu ezitati sa ne sunati.

Date de contact pentru Reparatii Televizoare Philips

Telefon Service: 0720.667.800, 0745.410.179, 0765.461.357.

Adresa Service : Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, cartier Militari, sector 6, Bucuresti.

Mail: reparatielectronice@yahoo.com

Orar de functionare: Luni-Vineri 10:00 – 19:00.

Ne deplasam GRATUIT in toate sectoarele! Constatarea 0 lei!

youtube
Facebooktwitter

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget
Call Now Button