Reparatii Televizoare LG

Facebooktwitter

De-a lungul anilor, oferind serviciul de Reparatii Televizoare LG, am vazut cam toate problemele ce pot aparea la aceste televizoare.
Iată, așadar, o problemă comună pe care am întâlnit-o si pe care s-ar putea să o rezolvați singuri înainte de a ne chema in ajutor.

Televizoarele LG reprezinta una dintre cele mai durabile mărci TV de pe piață. Totuși, la fel ca toate aparatele, nu sunt construite să dureze o viață și, cel mai probabil, vor suferi daune după o anumită perioadă de utilizare și abuz. Prin urmare, nu ar trebui să vă agitați atunci când începeți să vedeți semne de deteriorare pe televizorul dvs. LG. Aflați mai întâi dacă puteți remedia singuri problemele, fără niciun ajutor din partea unui profesionist.

reparatii televizoare LG


Există momente în care daunele sunt inca foarte mici și pot fi ușor remediate acasa, plata unor bani pentru reparații fiind inutilă. De exemplu, dacă televizorul dvs. a denaturat sau are o calitate slabă a imaginii, nu vă panicați și apelați repede furnizorii de servicii de reparații profesionale. Primul lucru pe care îl puteți face este să accesați meniul și să verificați opțiunile, este posibil să fi declanșat din greșeală o setare din meniu care sa fi generat problema.
Cu toate acestea, dacă problema persistă, s-ar putea să se datoreze totusi deteriorării hardware-ului. Iată câteva sfaturi despre cum să remediați problemele obișnuite ale imaginii, cel mai probabil suferite de televizorul LG.

Verificați cablul de conectare dintre televizor și cutia de cablu. Acest cablu este cunoscut sub numele de cablu coaxial și poate fi găsit în partea din spate a televizorului. Cablul are un vârf metalic și este de obicei realizat din cupru. În mod normal, cablul este atașat la conectorul care se află la televizor. De cele mai multe ori imaginile distorsionate sunt de obicei cauzate de un cablu coaxial deteriorat. Pentru a îmbunătăți imaginea, tot ce trebuie să faceți este să răsuciți cablul în direcții diferite, în timp ce este încă conectat pentru a vedea dacă calitatea se îmbunătățește. Dacă nu se întâmplă, atunci va trebui să cumpărați un nou cablu coaxial.

În continuare, va trebui să examinați montajul metalic pentru a vă asigura că acesta este în stare bună de funcționare. Dacă există urme de lovituri, adancituri sau zgârieturi pe cablul în sine, acesta poate reduce rezistența conductivă a cablului și poate fi necesar să fie înlocuit. Accesoriile de înlocuire pot fi cumpărate de la magazinele de electrice.

Imaginile distorsionate pot fi uneori cauzate de aparate extrem de perturbatoare, precum un aspirator sau un ventilator electric. Indepartati aceste lucruri de televizor și vedeti dacă imaginea revine la normal.

Urmând acești pași e posibil să va descurcati, însă, dacă problema persistă, deteriorarea ar putea să fie chiar din televizor. Din acest moment, ati avea nevoie de un profesionist care să lucreze la aparatul dvs. Sunati-ne si va vom repara televizorul in cel mai scurt timp.

Nu ezitati sa apelati la noi pentru serviciul de Reparatii Televizoare LG!

Telefon: 0720.667.800, 0745.410.179, 0765.461.357.

Adresa: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, cartier Militari, sector 6, Bucuresti.

Mail: reparatielectronice@yahoo.com

Orar de functionare: Luni-Vineri 10:00 – 19:00. Mai multe cuvinte despre noi.youtube
Facebooktwitter

Call Now Button