Reparatii televizoare sector 6

Facebooktwitter

Ne deplasam la domiciliul clientului  pentru Reparatii televizoare sector 6. Efectuam reparatiile in service  prin personal cu vasta experienta in domeniul reparatiilor de televizoare.

Consultanta depanare televizoare: gratis

Deplasare pentru reparatii televizoare in Bucuresti:  gratuit.

Deplasare la domiciliu clientului din sector 6: gratuit

Pentru deplasarile in afara Bucurestiului costul va fi comunicat telefonic sau prin e-mail.

Constatare: gratuit

Garantie pentru reparatiile tv facute de service-ul nostru: 6-12 luni in functie de vechimea aparatului.

Reparam orice model de televizor: Eurocolor, Horizon, Nei, Grundig, Goldstar, Samsung, Schneider, Sharp, JVC, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel sau orice tip de televizoare (SMART, curbate, LCD, LED, QLED, OLED, 4K, 8K). Colaboram cu producatori, reprezentante, alte ateliere si specialisti pentru optimizarea rezultatelor. Suntem pasionati de electronica si ne mentinem la curent cu cele mai noi tehnologii.

Suntem monitorizati in permanenta de catre o firma independenta, specializata in verificarea calitatii serviciilor. De cinci ani de zile ( din 2016 pana in 2020) ne-am calificat continuu si am primit Certificatul de Firma de Incredere.

Firma de incredere in domeniul reparatii televizoare sector 6

De-a lungul timpului am selectat furnizorii cei mai buni de componente si piese de schimb. Realizam interventii la nivel de componenta pentru a reduce costul general al reparatiilor. Pe langa brandurile cunoscute, reparam si branduri mai putin cunoscute sau no-name.

Nu ezitati sa apelati la noi pentru serviciul de Reparatii Televizoare Sector 6!

Puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0720.667.800; 0745.410.179; 0765.461.357.

Adresa laboratorului nostru din Bucuresti pentru reparatii televizoare si alte echipamente electronice este in:  Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, sector 6, Bucuresti.

Orar  L-V: 10-19

Mail: reparatielectronice@yahoo.com

youtube
Facebooktwitter

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget
Call Now Button