Reparatii televizoare Militari

Facebooktwitter

Reparatii televizoare Militari cu deplasare la domiciliu si reparatii in service  cu personal cu vasta experienta in domeniul reparatiilor TV.

Reparatii televizoare Militari  prin personal cu vasta experienta in domeniul reparatiilor de televizoare led, lcd, 3D, 4K, curbate, etc.

Consultanta depanare televizoare: gratisReparatii televizoare Militari

Deplasare pentru reparatii televizoare Militari:  Gratuit.

Deplasare la domiciliu clientului din Militari: gratuit

Pentru deplasarile in afara Bucurestiului costul va fi comunicat telefonic sau prin e-mail.

Constatare: gratuit

Garantie pentru reparatiile tv facute de service-ul nostru: 6-12 luni in functie de vechimea aparatului.

Reparam orice model de televizor: Eurocolor, Nei, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel, Blaupunkt, Cinex,  Hitachi,  Philips,  Star-Light,  Schneider, SmartTech,  Thomson,  Toshiba, Utok, , Vision Touch, Vortex, Wellington sau orice tip  TV lcd sau led.

Realizam reparatii tv la  nivel de  componenta  pentru  a reduce costul general al reparatiilor.  Ne straduim sa construim relatii pe termen lung cu clientii nostri, bazate pe incredere.

Reparatii TV LED, QLED, OLED Militari

Dispunem de un laborator dotat cu echipamente moderne pentru reparatii tv. Reparam orice brand cunoscut sau mai putin cunoscut de televizor , inclusiv no-name-uri.

Efectuam reparatii tv pentru orice tip de televizor: televizoare LED, televizoare LCD, televizoare 3D, 4K, Ultra HD, Smart sau curbate.

Suntem o firma serioasa si cu continuitate, functionand in actuala locatie inca din anul 2006. Inca de la inceput am tinut cu tot dinadinsul sa ne remarcam prin remedieri rapide, diagnostice clare si concise, precum  si prin servicii constant bune pe care sa va puteti baza. Suntem un centru de service specializat si am intalnit o mare varietate de sisteme, insa in toate cazurile ne-am bazat pe experienta noastra, pasiunea pentru electronica si pe interactiunea constanta cu producatorii de top. De-a lungul timpului, clientii ne-au acordat respectul lor, iar firma noastra este considerata, de catre o companie independenta ce efectueaza verificari pentru calitatea serviciilor, ca fiind un centru de reparatii de incredere.

Reparati televizorul la: 0720.667.800

Laborator Bucuresti reparatii televizoare: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, Militari, sector 6, Bucuresti.

Orar  L-V: 10-19

Mail: reparatielectronice@yahoo.com

youtube
Facebooktwitter

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget
Call Now Button